Programul Operaţional Competitivitate

Axa Prioritară 2 "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă"

Proiect “Dezvoltarea unei Platforme Inovative de Marketing Interactiv pentru Susţinerea Creşterii Antreprenoriale si Competitivităţii Organizaţiilor”

"Competitivi Împreună"

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi:

www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială
a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Despre proiect


SC LINKSCREENS S.R.L. derulează, începând cu data de 4 august 2017, proiectul ”Dezvoltarea unei Platforme Inovative de Marketing Interactiv pentru Susţinerea Creşterii Antreprenoriale si Competitivităţii Organizaţiilor”, cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate în baza contractului de finanțare încheiat cu Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate și Organismul Intermediar pentru Promovarea societății informaționale. Valoarea totală a proiectului este de 7.799.589,64 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 3.832.242,69 lei.

Obiectivul general


Proiectul are drept scop crearea unei platforme inovative de marketing interactiv care vine să ofere o alternativă mediului online actual de marketing. Platforma urmează să fie dezvoltată în totalitate în cadrul S.C Linkscreens S.R.L, în conformitate cu obiectivul general al Axei Prioritare 2 - Tehnologia Informaţiei şi Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă. Pentru atingerea obiectivului general s-au stabilit trei obiective specifice:

1

Dezvoltarea unei platforme inovative de marketing online interactiv
2

Crearea a 10 noi locuri de muncă şi menținerea a 20 de locuri de muncă pentru specialişti în dezvoltarea de produse TIC


3

Protejarea noului produs software prin elaborarea şi depunerea unei propuneri pentru drepturi de autor (copyright) pentru platforma dezvoltată.


SC LINKSCREENS SRL ajută organizațiile din întreaga lume să accelereze dezvoltarea, implementarea și profitabilitatea operațiunilor de comunicații IP media prin furnizarea de servicii tehnologice, servicii de outsourcing și servicii de consultanță. Compania permite furnizorilor de servicii de telecomunicații să creeze, să personalizeze și să furnizeze servicii inovatoare care să ducă la creșterea profitabilității și a loialității clienților.

Informatii utile


Despre noi


S.C. LINKSCREENS S.R.L. este o societate cu răspundere limitată, înființată la Cluj-Napoca în anul 2013. Principalele activități ale companiei sunt cele de outsourcing în domeniul IT, respectiv realizarea de software la comanda, activități de consultanță în tehnologia informației, activități de management (gestiune și exploatare) a mijloacelor de calcul, prelucrarea datelor, administrarea de pagini web și alte activități conexe. Încă de la înființare firma a început să ofere soluții complete și servicii tehnologice care să acopere toate aspectele dezvoltării cerințelor domeniului IT atât pentru clienți la nivel național cât și internaționali. În cei 4 ani de activitate, firma a preluat și s-a implicat în dezvoltarea unor proiecte complexe de realizare de software la comandă, proiecte care i-au permis o creștere rapidă a echipei de programatori și a cifrei de afaceri. Astfel, în ceea ce privește resursa umană, în momentul înființării firmei, activitatea a început cu mai puțin de 5 programatori. În cei 4 ani de activitate, datorită proiectelor de outsourcing preluate, s-a ajuns la un număr de peste 30 de programatori și peste 15 colaboratori.


PUNCTE FORTE:

  • Societatea S.C Linkscreens S.R.L deţine un portofoliu de clienţi naţionali şi internaţionali. Obiectivul principal al societăţii este de a aduce satisfacţia clienţilor și de a-şi personaliza serviciile în funcţie de cerințele acestora
  • Diversitatea, calitatea şi complexitatea gamei de servicii oferite
  • Aplicabilitatea soluţiilor software oferite în mai multe sectoare de activitate
  • Dezvoltare de software si utilizarea unor echipamente care încorporează tehnologie modernă, de ultimă generaţie
  • Preocuparea permanentă pentru dezvoltare şi inovare
  • Personal specializat și profesionist
  • Sistem de management eficient, profesionist orientat către satisfacerea clienţilor și angajaţilor.

Contactează-ne


Adresa

www.linkscreens.com
Cluj, Cluj-Napoca
Mircea Eliade nr. 8
Tel: (0040) 364-110727